Het kiezen van de juiste kleding is niet voor iedereen even makkelijk. Het aanbod is overweldigend. Prijs en kwaliteit niet altijd in overeenstemming. En over smaak valt wel degelijk te twisten.

Als Personal Shopper ben ik gewend om anderen te adviseren en te helpen bij het kopen van kleding. Een kwestie van gevoel voor stijl, beetje mensenkennis en goed luisteren naar wat jij wilt en vooral, NIET wilt. Zo houd ik jou een andere spiegel voor dan de spiegel die je gewoonlijk in een modezaak inkijkt.

Zelf loop ik al zo’n 40 jaar mee met de mode. Ik heb trends zien komen, gaan en weer komen. En ja, meestal kopen we op veilig en durven we zelden te experimenteren of te combineren. Terwijl dat nu juist tot de meest verrassende resultaten leidt. Dus is het mijn taak om jou te helpen eens anders naar je kledingkeuze te kijken. Zonder koopverplichting. Al is het natuurlijk mooier om thuis te komen met kleding die de sterke kanten van je persoonlijkheid accentueren en tegelijkertijd versterken. Want daar doen je het voor.